Bee-yoncé
Bee-yoncé

Bee-yoncé

Beyoncé

Op de vraag “vertel eens iets random over uzelf” antwoordde Beyoncé aan Vogue: “vanachter in mijnen hof hebbe kik biekes, ‘k zenne kik nen echten imker

Beyoncé aka Queen B, de opperkoningin der zangeressen, heeft naast zangtalent, acteertalent en poseertalent dus ook imkertalent.

Ze houdt twee kasten, Kempisch formaat naar verluidt, waarmee ze haar eigen honing oogst om de allergieën waaraan haar 2 dochters lijden te verhelpen. 

Dat is althans de officiële reden. In de VS krijg je korting op je belasting als je op je domein bijenkasten plaatst. Dat het domein daarbij groter moet zijn dan 2ha lijkt in dit geval geen bezwaar. Je hoeft de bijen zelf niet te onderhouden, dat doen de talrijke bijenlease firma’s voor een zacht prijsje.  

Haar fans, die zich verenigen onder de noemer de Beyhives zijn alvast niet blij met de concurrentie en verdeelde aandacht. Haar super fans, de killer bees, al helemaal niet.

Ons maakt het niet uit, we sturen Queen B een uitnodiging voor onze nieuwjaarsreceptie en als we nog eens in de buurt zijn springen we ‘s binnen voor een potje honing van Beyonce’s Bees.

beyonce-bijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *