Honing in thee
Honing in thee

Honing in thee

Honing in je thee, een goed idee!

Niets zo lekker als een heerlijke kruidenthee met een schijfje citroen en een goede lepel honing van de imker! Verse honing van fruit of Lindebloesems geeft je thee een extra zoete en fruitige toets. Honing is altijd te verkiezen boven suiker omwille van de voedzame bestanddelen.

Laat je thee een beetje afkoelen

Honing bevat heel wat voedzame stoffen maar sommige eigenschappen gaan verloren bij temperaturen boven 40°C. Dit proces verloopt geleidelijk, bij opwarming tot 60°C gaan de meeste voedzame bestanddelen verloren maar blijft de zoete en unieke smaak wel behouden.

Geef je thee dus eerst de tijd om te trekken en voeg pas aan het einde een lepel honing toe.

Lokale thee bij avolonthee

Thee koop je bij een echte thee-sommelier. Neem eens een kijkje op de website van avolonthee uit Grobbendonk voor een uitgebreid assortiment aan zorgvuldig en ambachtelijk samengestelde theekruidenmengsels.

Honing op hotel

In heel wat Vlaamse hotels vind je Honing van de Vlaamse Imker. Geniet ervan bij het ontbijt tijdens een vakantie, city trip of business trip. Honing is altijd te verkiezen boven suiker in de thee omwille van de voedzame, natuurlijke bestanddelen en uiteraard de overheerlijke en typische smaak van fruit-, koolzaad-, of Lindehoning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *