Nieuwigheden lidmaatschap 2023
Nieuwigheden lidmaatschap 2023

Nieuwigheden lidmaatschap 2023

Nieuwigheden lidmaatschap 2023

Met Imkers Neteland willen we onze leden zo veel mogelijk informeren en ondersteunen bij het imkeren. Daarom voorzien we in 2023 een aantal nieuwigheden in het lidmaatschap.

Als lid van Imkers Neteland heb je heel wat voordelen. Zo ontvang je elke maand het maandmagazine van Konvib. Nieuw dit jaar en vrij uniek bij Imkers Neteland is dat je daarnaast ook het Imkermagazine van het VVCB ontvangt. Een prachtig en informatief magazine voor imkers, elk kwartaal in je brievenbus.

Nieuw in 2023 is ook dat je kan gebruik maken van onze gesloten wascircuit. Lege wasramen kan je laten smelten in onze stoomwassmelter en gerecupereerde was kan je opnieuw laten wafelen in raten op het formaat van je bijenkast.

Bij Imkers Neteland geldt het lidmaatschap voor het hele gezin. We spreken van een gezinslidmaatschap. Je kan nu verschillende e-mail adressen doorgeven van jezelf, je partner en je zoon of dochter zodat zij ook allemaal op de hoogte blijven van onze activiteiten en ons imkernieuws ontvangen.

Als lid krijg je maandelijks onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze Teams site en kan je mee communiceren in onze Whatsapp groep.

Leden ontvingen al een e-mail om het lidmaatschap te verlengen. Nog geen lid? Sluit je dan aan via onderstaand registratieformulier

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *