Toeren om te loeren 2022
Toeren om te loeren 2022

Toeren om te loeren 2022

Toeren Om Te Loeren 2022

Zondag 18 september 2022 is het in Grobbendonk en Vorselaar weer tijd voor Toeren Om Te Loeren. Tussen 10u tot 17u kan je kennis maken met de korte keten en volop genieten van lokale producten en duurzame initiatieven. Imkers Neteland is aanwezig aan de kasteelhoeve van Grobbendonk. Aan onze informatieve bijenstand kan je kennis maken met bijen & imkeren en verkopen we bijenproducten zoals honing, propolis & bijenwas.

En uiteraard is er geen Toeren om te Loeren zonder de overheerlijke bokes met honingspek!

toeren-om-te-loeren
Toeren om te loeren

Toeren om te Loeren is een samenwerking van de gemeenten Grobbendonk en Vorselaar en leidt inwoners per fiets langs de meest duurzame initiatieven in de gemeente.

De lokale imkervereniging van Grobbendonk en Bouwel mag daarbij uiteraard niet ontbreken.

Gezond, duurzaam & lokaal

Toeren om te loeren 2022 promoot gezonde, lokale en duurzame initiatieven. Honing is zo’n typisch lokaal product dat door de lokale imkers aan huis wordt verkocht. Korter kan de keten niet worden. Zowel in aan de kasteelhoeven van Grobbendonk als de Schranshoeve in Vorselaar kan je imkers van Imkers Neteland en Netebieke Vorselaar ontmoeten en lokale honing, propolis tinctuur en honingzalf kopen.

Spring op je fiets en toer mee door Grobbendonk en Vorselaar!

Begin september ontvangen alle inwoners de Toeren om te Loeren-brochure met het parcours en het volledige programma in je brievenbus.

Toeren om te loeren 2022
Bokes met honingspek op Toeren om te loeren 2022

Meer info over Toeren om te loeren: https://www.hln.be/vorselaar/ontdek-al-het-mooie-dat-grobbendonk-en-vorselaar-te-bieden-hebben-tijdens-toeren-om-te-loeren~a580dfbc/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *