Toeren om te loeren 2022
Toeren om te loeren 2022

Toeren om te loeren 2022

Toeren Om Te Loeren 2022

Zondag 18 september 2022 is het in Grobbendonk en Vorselaar weer tijd voor Toeren Om Te Loeren. Imkers Neteland is opnieuw aanwezig aan de kasteelhoeve van Grobbendonk. Aan onze informatieve bijenstand kan je kennis maken met bijen & imkeren en verkopen we bijenproducten zoals honing, propolis & bijenwas. En uiteraard zijn er ook weer de overheerlijke bokes met honingspek!

Toeren om te Loeren is een samenwerking van de gemeenten Grobbendonk en Vorselaar en leidt inwoners per fiets langs de meest duurzame initiatieven in de gemeente.

De lokale imkervereniging van Grobbendonk en Bouwel mag daarbij uiteraard niet ontbreken.

Duurzaam & lokaal

Toeren om te loeren 2022 promoot gezonde, lokale en duurzame initiatieven. Honing is zo’n typisch lokaal product dat door de lokale imkers aan huis wordt verkocht. Korter kan de keten niet worden. Zowel in aan de kasteelhoeven van Grobbendonk als de Schranshoeve in Vorselaar kan je imkers van Imkers Neteland en Netebieke Vorselaar ontmoeten en lokale honing kopen.

Toeren om te loeren 2022
Toeren om te loeren 2022

Meer info over Toeren om te loeren: https://www.hln.be/vorselaar/ontdek-al-het-mooie-dat-grobbendonk-en-vorselaar-te-bieden-hebben-tijdens-toeren-om-te-loeren~a580dfbc/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.