Imkercursus voor gevorderden
Imkercursus voor gevorderden

Imkercursus voor gevorderden

Imkercursus voor gevorderden

Donderdag 23 november 2023 start APIF vzw met een cursus imkeren voor gevorderden. In deze opleiding voortgezet imkeren leer je een bijenvolk verzorgen met de nieuwste imkertechnieken. De cursus is er voor beginnende en ervaren imkers die zich graag verder verdiepen in het leven van een bijenvolk. In deze lessenreeks leer je heel wat praktische bedrijfsmethodes voor je imkerij. Moderne technieken zoals broedbeperking en broedstop komen uitgebreid aan bod.

Data cursus voortgezet imkeren 2023

De lessen van deze cursus bijenteelt voor gevorderde imkers starten op donderdag 23 november 2023 en vinden plaats in zaal De Griffel, dorpsstraat 37 in Pulle. Aanvang om 19.30u.

 • les 1 – do 23/11/23
 • les 2 – do 14/12/23
 • les 3 – do 11/01/24
 • les 4 – do 29/02/24
 • les 5 – do 14/03/24
 • les 6 – do 18/04/24
 • les 7 – do 16/05/24
cursus-gevorderd-imkeren
Hou gezonde bijen met de cursus imkeren voor gevorderde imkers

Info & inschrijven gevorderde cursus

Inschrijven voor deze vervolmakingscursus is helaas niet meer mogelijk. Wil je meer informatie ontvangen over een volgende cursus voortgezet imkeren, laat dan hier je gegevens achter en ontvang vrijblijvend alle info en het inschrijvingsformulier voor deze opleiding.

  Heb je nog geen bijen en start je liever eerst met een cursus imkeren voor beginners? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina.

  Over APIF vzw

  APIF vzw, ofwel de Antwerpse Provinciale Imkers Federatie organiseert de scholing, cursussen, opleidingen en korte vormingen voor imkers in provincie Antwerpen.

  APIF vzw werkt voor de curussen in de imkerij samen met het Vlaams departement Landbouw & Visserij. Ook deze opleiding voor gevorderde imkers wordt gesubsidieerd door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en de Europese Unie

  cursus-imkeren-voor-beginners
  Cursus imkeren voor beginners in samenwerking met het ministerie van Landbouw en Visserij

  Meer info: www.apif.be

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *